11
Sverige
Göteborg

Krögare & menyer

Restaurateurs & menus

Mat & dryck ombord

Visa mindre Läs mer

Stromma arbetar för att minska användningen av bränsle och energi samt gå över till förnybara bränslen och rena energikällor.

Stromma har ambitiösa mål för vårt hållbarhetsarbete – ett av dem är att minska CO2-utsläppen med 50 % till 2030.

På Stromma arbetar vi kontinuerligt med att minska vår användning av plast. Våra ansträngningar minskade vår plastförbrukning med 1 097 kg under ett år.

Rädda Östersjön – Stromma och Världsnaturfonden (WWF) har ingått ett partnerskap där vi tillsammans arbetar för ett renare Östersjön.

Stromma har tillsammans med WWF och lokala partners lagt ut Seabins (havssoptunnor) för att förbättra miljön i och kring Östersjön.

Lotta Bäckström

Lotta Bäckström

M/S Göteborg

Lotta Bäckström, vår krögare ombord M/S Göteborg, är också matkreatör, inspiratör och diplomerad kock. Hennes sätt att visualisera mat är...

Maxan Ylijärvi & Björn Tagesson

Maxan Ylijärvi & Björn Tagesson

M/S S:t Erik & M/S Carl Michael Bellman

Med passion för fisk- och skaldjur bjuder krögarna Raimo Maxan Ylijärvi & Björn Tagesson på klassiska rätter i modern tappning.
Tack! Du är nu anmäld till vårt nyhetsbrev.
Den här hemsidan stöjder inte Internet Explorer, för att sidan ska fungera korrekt rekommenderar vi att använda en annan browser, t.ex. Microsoft Edge eller Google Chrome.