Kungliga Haga & Brunnsviken

Båtfärd och guidad tur i Gustav III:s Paviljong

Kan bokas snart

#royalhaga #strommakanalbolaget

Unna dig en dag fylld av upplevelser i natursköna Haga där kronprinsessparet bor. Hagaparken, som är en del av nationalstadsparken, är ett av Sveriges mest besökta och omtyckta rekreationsområden. Hit kommer människor för ta en promenad, bada vid den lilla barnvänliga stranden, delta i brännboll, spela fotboll på gräsmattorna eller besöka Hagaparkens kaféer.

Gustav III:s Paviljong i Hagaparken
Ta en promenad på egen hand i Hagaparken och upptäck en park med bästa natur- och kulturvärden. Här finns teaterkungens lustslott som hör till en av höjdpunkterna i svensk konsthistoria – Gustav III:s Paviljong. Gustav III anlitande en av tidens stora konstnärer till inredningsarbetet – Louis Masreliez – som i och med det blev en trendsättare i den tidens inredningskonst. Besök Ekotemplet, Turkiska kiosken och Koppartälten och andra speciella parkbyggnader.

Båtfärd i Brunnsviken och guidad rundtur
Under besöket får du uppleva Kungliga Haga från vattnet på en båtfärd i Brunnsviken samt följa med på en guidad tur i sommarslottet – Gustav III Paviljong. Båten stannar vid flera bryggor – och du får hoppa av och på så mycket du vill!

Kungliga Haga & Brunnsviken – guidad båttur och Gustav III Paviljong

Upplev Kungliga Haga från vattnet på en båtfärd i Brunnsviken och följ med på en guidad tur i sommarslottet – Gustav III Paviljong. I biljetten ingår både båtfärd och en guidad rundtur på Gustav III Paviljong. Båten stannar vid flera bryggor – och du får hoppa på och av så mycket du vill!

SEK 260 4tim
Turfakta

Säsong: 09 juli 2016 - 14 augusti 2016

Avgår från: Haga Södra och Vasaslätten

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Guidas på:

Kungliga Haga – brygghoppning i Brunnsviken

Brygghoppa i Brunnsviken i sommar! Vår vackra mahognybåt M/S Stegeholm tar dig på en resa till sex av Brunnsvikens bryggor runtom Hagaparken. Du kan gå av och på så ofta du vill. Biljetten är giltig i 24 timmar.

SEK 160 50min
Turfakta

Säsong: 09 juli 2016 - 14 augusti 2016

Avgår från: Haga Södra (nedanför Stallmästaregården)

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Guidas på: