Ta båten till Artipelag

Konst, aktivitet och mat

Kan bokas snart

#strommagroup #artipelagtour

Take a boat tour to beautiful Artipelag in Stockholm's archipelago

Följ med på en naturskön resa till konsthallen Artipelag, belägen på Hålludden på Värmdö i Stockholms skärgård. Resan ut går genom Skurusundet och Baggenstäkets smala passager mot Artipelag. Båtresans speciella färdväg är en minnesvärd upplevelse i sig ombord på M/S Enköping. Det finns en cafeteria ombord för dig som vill ta en fika på vägen.

Design, natur och god mat
I Artipelags butik säljs bland annat designvaror och keramik. Den nära en kilometer långa strandpromenaden vid Artipelag inbjuder till natursköna promenader och är särskilt anpassad för rullstolar och barnvagnar.

Resturang Artipelag och Bådan Buffet & Café
Artipelag har två restauranger - båda med uteplatser och härlig utsikt över Baggensfjärden. Restaurang Artipelag erbjuder en à la carte meny och i Bådan Buffet & Café serveras en lunchbuffé, smörgåsar, bakverk, nybakat bröd och konditorivaror samt en omtalad brunch på helgerna.

För information om aktuella utställningar, öppettider med mera, besök www.artipelag.se

Båtresa Stockholm-Artipelag, enkel väg

Denna biljett gäller för en enkel båtresa från centrala Stockholm till Artipelag. Kan endast bokas från 27 augusti - 25 september.

SEK 200 1tim 30min
Turfakta

Säsong: 05 maj 2016 - 25 september 2016

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 6

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.

Vänligen notera: Entré till Artipelags konsthall ingår inte i priset. Hemresa från Artipelag sker med Artipelags direktbuss till Centralen eller med SL-buss. Läs mer här:http://www.artipelag.se/besok-artipelag/hitta-hit/