Ta båten till Artipelag

Konst, aktivitet och mat

#strommagroup #artipelagtour

Artipelag 2017 Giorgio Morandi Artipelag 2017 Edmund de Waal Artipelag 2017 Edmund de Waal Take a boat tour to beautiful Artipelag in Stockholm's archipelago

Följ med på en naturskön resa till konsthallen Artipelag, belägen på Hålludden på Värmdö i Stockholms skärgård. Resan ut går genom Skurusundet och Baggenstäkets smala passager mot Artipelag. Båtresans speciella färdväg är en minnesvärd upplevelse i sig ombord våra fartyg. Det finns en cafeteria ombord för dig som vill ta en fika på vägen.

Edmund de Waal och Giorgio Morandi
I sommarens stora utställning på Artipelag möter den samtida brittiske keramikern och författaren Edmund de Waal (f. 1964) den italienske målaren Giorgio Morandi (f. 1890, d. 1964) i en dialog om stilleben och de enkla tingens magi.

Design, natur och god mat
I Artipelags butik säljs bland annat designvaror och keramik. Den nära en kilometer långa strandpromenaden vid Artipelag inbjuder till natursköna promenader och är särskilt anpassad för rullstolar och barnvagnar.

Resturang Artipelag och Bådan Buffet & Café
Artipelag har två restauranger - båda med uteplatser och härlig utsikt över Baggensfjärden. Restaurang Artipelag erbjuder en à la carte meny och i Bådan Buffet & Café serveras en lunchbuffé, smörgåsar, bakverk, nybakat bröd och konditorivaror samt en omtalad brunch på helgerna.

För information om aktuella utställningar, öppettider med mera, besök www.artipelag.se

Båtresa Stockholm-Artipelag, tur och retur

Luta dig tillbaka och njut av en vacker resa till konsthallen Artipelag i Stockholms skärgård. Resan är en upplevelse i sig. Vi färdas genom smala passager och omges av ett vackert skärgårdslandskap. Denna biljett gäller för båtresa tur och retur med M/S Gustafsberg VII.

SEK 280 5tim 30min
Turfakta

Säsong: 27 juni 2017 - 20 augusti 2017

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 6

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
Entré till Artipelags konsthall ingår inte i priset.

Båtresa till Artipelag, enkel resa

Luta dig tillbaka och njut av en vacker resa till konsthallen Artipelag i Stockholms skärgård. Resan är en upplevelse i sig. Vi färdas genom smala passager och omges av ett vackert skärgårdslandskap. Detta är en enkel båtbiljett från Stockholm till Artipelag med M/S Enköping eller M/S Gustafsberg VII.

SEK 205 1tim 35min
Turfakta

Säsong: 06 maj 2017 - 24 september 2017

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 6.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
Entré till Artipelags konsthall ingår inte i priset.

Vänligen notera: Hemresa från Artipelag sker med Artipelags direktbuss till Centralen eller med SL-buss. Läs mer här:http://www.artipelag.se/besok-artipelag/hitta-hit/