Drottningholm

Historia och kunglig elegans

Premiär 1 april

#drottningholmcruise

Ta en båttur med vackra sekelskiftesbåtar till Mälarens pärla Drottningholm och se det kungliga renaissansslottet. Förutom slottet kan du besöka Kina Slott, Götiska tornet, slottsteatern eller den vackra slottsparken.

Drottningholm - ett av Unescos världsarv
Slottsparken är ett grönskande konstverk, slottsteatern ett stycke äkta svensk kulturhistoria och Kina slott, ett konstverk uppfört av mästarhänder. Det är inte för som Drottningholm är ett av Sveriges bidrag till Unescos världsarvslista.

Läs mer om Drottningholms slott på: www.kungahuset.se

Om båtresan till Drottningholm
Resan till Drottningholm är en upplevelse i sig och går med de historiska fartygen M/S Angantyr, M/S Prins Carl Philip eller ångfartyget S/S Drottningholm. Alla avgångar på helslag har en restaurang ombord som serverar både lunch och middag för dem som blir hungrig. På övriga turer finns en kafeteria. Om du vill vara säker på en plats i restaurangen, förboka en lunchkryssning eller middagskryssning.

Turen tar cirka en timme enkel resa (enkelresa kan ej bokas online). Om du köper en kombibiljett rekommenderar vi att du senast tar båten som lämnar Stadshusbron 13:00 för att hinna med vistelsen på plats. Läs mer om våra kombiturer här>>

Aktuella produkter

Drottningholm, endast båtresa

Åk med något av våra anrika fartyg genom natursköna Mälaren till Drottningholm Slott. Båtresan tar cirka en timme enkel resa. Du kan välja att stiga av och uppleva slottet och parken eller följa med tillbaka till Stockholm.

SEK 205 2tim
Turfakta

Säsong: 01 april 2016 - 23 oktober 2016

Avgår från: Stadshusbron

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Enkel båtbiljett: 155 SEK

Guidas på: