Middag ombord S/S Stockholm

Kryssning via Vaxholm

#strommagroup #dinnercruisestockholm

I restaurangen på S/S Stockholm, byggd 1931, står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan. Våra krögare har lång erfarenhet av restaurangbranschen och lovar dig en fantastisk middagskryssning medan Stockholms skärgård sakta glider förbi på väg mot skärgårdens huvudstad Vaxholm.

Välkomponerad à la carte-meny
Ombord finns en härlig à la carte-meny som serveras i den vackra matsalen. Vi är mycket stolta över maten vi serverar ombord. Våra kockar använder färska råvaror, levererade varje morgon och tillagade ombord vid beställning. Kasta loss tillsammans med kärleken, vännerna eller familjen för en upplevelse för alla sinnen.

Förgyll din upplevelse – förboka mat & dryck
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka våra färdiga menyval och dryckespaket som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn när du är på plats ombord.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök S/S Stockholm för mer information.

Ta en 360°-tur runt S/S Stockholm före ditt besök

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Middagskryssning via Vaxholm med S/S Stockholm

Följ med på en kulinarisk resa med S/S Stockholm till skärgårdens huvudstad Vaxholm. På vägen får du njuta av god mat i vår vackra matsal.

SEK 190 3tim
Turfakta

Säsong: 09 februari 2017 - 17 november 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16. Kl 19:00

À la carte ombord: Se meny för priser.

Vänligen notera: Nytt pris fr.o.m. 4 april är 200kr. Turen ersätts av m/s Waxholm III 11 april samt 6 september.