Middagskryssning via Sandhamn

Njut av god mat och ytterskärgård

#strommagroup #dinnercruisestockholm

Följ med på en middagskryssning från Stockholms innerstad mot seglingsmeckat Sandhamn i ytterskärgården medan du njuter av mat, dryck och fantastisk utsikt.

Under resan passerar vi populära smultronställen som Grinda och Sandhamn och du har god tid på dig av njuta av ett svalkade glas vin på akterdäck mellan måltiderna om vädret tillåter. Du kan även gå ombord i Vaxholm om det passar dig bättre. Maten som serveras tillagas ombord med inspiration av skärgårdstraditioner och tidens kulinariska trender.

Välkommen ombord till vår restaurang. Säsongen 2014 rev vi ut inredningen ombord, köpte nytt och skapade rymd och skön känsla. Vi plockade in guldkorn till vinlistan. Hittade nya spännande råvaror. Men skärgårdsutsikten behöll vi. Den kunde inte bli bättre!

Ombord serveras en välkomponerad, skärgårdsinspirerad à la carte-meny. För barnen finns även en barnmeny. Middagen går utmärkt att kombinera med ett affärsmöte i vår VIP-salong ombord!

Boka restaurangplats på enkelresa
Vill du boka restaurangplats på en enkelresa bokar du via telefon på 08-1200 40 45.
Välkommen ombord!

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Cinderella II för mer information.

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Middagskryssning Stockholm - Sandhamn t/r

Kliv på vid Strandvägen i Stockholms innerstad och färdas smidigt och snabbt ut mot Sandhamn medan du njuter av mat, dryck och fantastisk utsikt från Stockholms bästa fönsterbord.

SEK 120 4tim 30min
Turfakta

Säsong: 19 maj 2017 - 18 juni 2017

Avgår från: Strandvägen, Kajplats 14

Båten avgår kl.18:00 vardagar och kl.16:30 lördagar och söndagar.