Middagskryssning Drottningholm

Ombord M/S Prins Carl Philip

Start 29 april

#strommagroup #dinnercruisestockholm

Följ med på en middagskryssning fram och tillbaka till kungafamiljens residens och världsarvet Drottningholm. Låt traktören KC Wallberg och hans team ombord fresta med god mat och fantastisk utsikt till middagen. Det vackra sekelskiftesfartyget M/S Prins Carl Philip har, sedan fartyget döptes efter vår prins 1981, bjudit på många minnesvärda Mälarkryssningar.

À la carte-meny och fullständiga rättigheter
Ombord finns en välkomponerad à la carte-meny och fullständiga rättigheter. Maten vi serverar ombord är av högsta klass, våra kockar använder färska råvaror, levererade varje morgon och tillagade ombord vid beställning.

Boka mat och dryck som ett tillval i förväg!
I biljettpriset ingår båtfärden och bordsreservation. Du som vill ha en så bekväm upplevelse som möjligt kan även i förväg, i samband med att du bokar din biljett, välja att förbeställa både mat och dryck.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Prins Carl Philip för mer information.

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Middagskryssning Drottningholm

Krögare KC Wallberg hälsar dig välkommen ombord M/S Prins Carl Philip för en avkopplande middagskryssning. Vi bjuder på vacker utsikt och fantastisk mat under resan ut mot Drottningholm.

SEK 200 2tim 30min
Turfakta

Säsong: 29 april 2017 - 02 september 2017

Avgår från: Stadshusbron, kl 19:00

À la carte ombord: Se meny för priser