Ångfartyget Drottningholm

Middagskryssning på Mälaren

Kan bokas snart

#strommagroup #dinnercruisestockholm

Låt traktören KC Wallberg och hans team ombord fresta med god mat och fantastisk utsikt till middagen. Vi tar dig ut genom natursköna Mälaren mot Drottningholm samtidigt som maten serveras.

Förstklassiga råvaror
Vårt mål är att servera riktigt god mat. Därför har vi letat efter de mest smakrika råvarorna. Vi hittade dom på små gårdar och mejerier med brinnande intresse för bästa kvalitet.

Om S/S Drottningholm
S/S Drottningholm är Strömmas enda ångfartyg. Att resa med henne är som är färdas tillbaka i tiden, till år 1909 då fartyget byggdes. Den tysta pulserande ångmaskinen gör upplevelsen behaglig och många gäster uppskattar den nära kontakten man får med vattenytan. Skärgårdsbåten byggdes som passbåt i Mälaren och innerskärgården och går än idag på den gamla traden till Drottningholms Slott. Så upplev historiens vingslag i en båt vars restaurang renoverats 2014, men som andas historia och kunglig glamour.

För dagsturer till Drottningholms Slott, klicka här>>

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök S/S Drottningholm för mer information.

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Ångfartyget Drottningholm

Upplev historiens vingslag och vacker utsikt medan du njuter av god mat och dryck ombord det nyrenoverade ångfartyget S/S Drottningholm. Krögare KC Wallberg bjuder på omsorgsfullt lagad mat med de bästa råvarorna.

SEK 195 2tim 30min
Turfakta

Säsong: 09 maj 2017 - 31 augusti 2017

Avgår från: Stadshusbron, kl 18:30À la carte ombord: Se meny för priser.