Brunchkryssning i Stockholm

Brunchbuffé i skärgården ombord S/S Stockholm

Buffé ingår

#strommagroup #brunchcruisestockholm

S/S Stockholm Brunch S/S Stockholm Brunch S/S Stockholm

Varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunch i skärgården. På buffébordet hittar du klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Du har gott om tid att njuta av brunchen – men se till att lämna lite plats för det välfyllda, oemotståndliga dessertbordet.

Avkoppling och förstklassig utsikt
Ombord S/S Stockholm kan du luta dig tillbaka och njuta av den vackra miljön. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

En av Stockholms bästa bruncher
Maria Svensson och Jesper Taube är krögarna som välkomnar dig till restaurangen ombord. Vi är mycket stolta över vår brunch och i köket används endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade på fartyget. Med krögarnas långa erfarenhet från restaurangbranschen utlovar vi en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda!

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök S/S Stockholm för mer information.
Ta en 360°-tur runt S/S Stockholm före ditt besök

Brunch på S/S Stockholm

Följ med vackra S/S Stockholm på en brunchkryssning i Stockholms innerskärgård. Njut av vacker miljö, vällagad mat och ljusa salonger. Och glöm inte dessertbuffén! I biljetten ingår båtresa och brunchbuffé.

SEK 495 3tim
Turfakta

Säsong: 01 januari 2017 - 31 december 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16 kl.12:00.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
Priset gäller resa inkl. brunchbuffè.
Nytt pris från 1 april 520kr.

Vänligen notera: