Brunchkryssning i Stockholm

Skärgårdsbrunch med S/S Stockholm

Buffé ingår

#strommagroup #brunchcruisestockholm

Klockan 12.00 varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tretimmars brunchkryssning i Stockholms skärgård. 

Skärgårdsbrunch med välfyllt dessertbord
På buffébordet hittar du klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Du har gott om tid att njuta av läckerheterna men se till att lämna lite plats åt desserten, vårt dessertbord är nämligen ovanligt välfyllt.

Avkoppling och förstklassig utsikt
Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

En av Stockholms bästa bruncher
Maria Svensson och Jesper Taube är krögarna som välkomnar dig till restaurangen ombord. Vi är mycket stolta över vår brunch och våra kockar använder endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade på fartyget. Med lång erfarenhet från restaurangbranschen utlovar vi en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda!

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök S/S Stockholm för mer information.

Ta en 360°-tur runt S/S Stockholm före ditt besök

Brunch på S/S Stockholm

Följ med vackra S/S Stockholm på en brunchkryssning i Stockholms innerskärgård. Njut av vacker miljö, vällagad mat och ljusa salonger. Och glöm inte dessertbuffén! I denna biljett ingår båtresa och brunchbuffé.

SEK 495 3tim
Turfakta

Säsong: 01 januari 2017 - 31 december 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16 kl.12:00.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
Priset gäller resa inkl. brunchbuffè.
Nytt pris från 1 april 520kr.

Vänligen notera: M/S Waxholm III ersätter S/S Stockholm på turen 11 till 26 februari 2017.