Julbord lunch

Jullunch i Stockholms skärgård

#julbordskryssning #strommagroup

Gå ombord en av våra anrika skärgårdsbåtar och njut av en härlig jullunch med klassiska svenska julrätter som gravad lax, olika sorters sill, köttbullar, prinskorvar, Janssons frestelse, julkorvar, julvört, chokladbräck och flera andra godsaker.

Traditionell jullunch på M/S Enköping
Ombord på M/S Enköping, världens äldsta havsgående passagerarfartyg som fortfarande är i trafik, kan du avnjuta ett traditionellt julbord av högsta kvalitet.

Genuin skärgårdsjul på M/S Östanå I
Lilla charmiga M/S Östanå I som byggdes 1906, har endast plats till 60 personer vilket ger möjlighet till en mer intim jullunch i genuin skärgårdsmiljö för mindre sällskap. På M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet och därefter välkomnas du till den uppdukade dessertbuffén.

PASSA-PÅ-PRISER!
Just nu har vi förmånliga priser på vissa, utvalda julbordskryssningar. Se alla PASSA-PÅ-avgångar här >>
RING OCH BOKA 08-12 00 40 00

Klassisk julbuffé i elegant miljö – lunch M/S Enköping

Krögare: Arnauld Eygun & Jan Ingvarson. På ett av världens äldsta fartyg, i de ombonade och vackra fartygssalongerna, dukar våra fartygskrögare upp en klassisk julbuffé. På buffébordet samsas traditionella julrätter såsom kaviarströmming, inlagd sill, pressylta, rökt reninnanlår med nya julfavoriter som rostade grönsaker, ugnsbakad broccoli med kapris och pecanpaj.

SEK 495 2tim
Turfakta

Säsong: 24 november 2016 - 23 december 2016

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 6

Mån - fre 12:00 - 14:00
Se samtliga avgångar under fliken Tidtabell.

PASSA-PÅ-PRISER: 6/12 och 7/12: Pris: 425 kr (ord. pris 495 kr)

Bordsserverade utvalda julfavoriter – lunch M/S Östanå I

Krögare: Malin Söderström. Ombord på stilfulla M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet i fyra olika dukningar. Måltiden avslutas med en härlig dessertbuffé i aktersalongen. Malins julbord kan beskrivas med orden vilt, grönsaker, miljöhänsyn och tradition med modern twist. Här serveras exempelvis Gubbröra, kryddsotad lax, vildsvinsskinka, endiver med granatäpple, gräddkokt grönkål och mandarinkaka.

SEK 495 2tim
Turfakta

Säsong: 01 december 2016 - 21 december 2016

Avgår från: Strandvägen, kajplats 15

12:00 - 14:00
Se samtliga avgångar under fliken Tidtabell.